2015-09-24 09:29

2015-09-24 09:29

Stal cykel och bensindunk

KARLSKOGA

Under den gångna helgen har en eller flera okända personer tagit sig in i två förråd på Badstugatan. Ur det ena förrådet stals en svart herrcykel av märket Nishiki, med 20 växlar samt en dunk med tio liter bensin i. Ur det andra förrådet stals röd, treväxlad damcykel av märket Crescent.

Ytterligare cyklar har stulits runt om i Karlskoga de senaste dagarna. Under natten till söndagen stals två cyklar Gösta Berlings väg, en vit damcykel av märket Monark med tre växlar och en svart damcykel av märket Jula.

På Hedgatan stals en silverfärgad mountainbike av märket Titanium under natten till tisdagen. På Centrumleden stals en svart damcykel med tre växlar av märket Mustang på tisdagen. På onsdagen stals en svart, treväxlad damcykel av märket Monark som stod parkerad utanför Nobelstadion.

Ytterligare cyklar har stulits runt om i Karlskoga de senaste dagarna. Under natten till söndagen stals två cyklar Gösta Berlings väg, en vit damcykel av märket Monark med tre växlar och en svart damcykel av märket Jula.

På Hedgatan stals en silverfärgad mountainbike av märket Titanium under natten till tisdagen. På Centrumleden stals en svart damcykel med tre växlar av märket Mustang på tisdagen. På onsdagen stals en svart, treväxlad damcykel av märket Monark som stod parkerad utanför Nobelstadion.