2015-09-23 10:48

2015-09-23 10:48

Tre fördes till sjukhus efter krock

KARLSKOGA

Vid 04.30 inatt, onsdag, inträffade en trafikolycka på E18, i Stora rondellen. En bil som tre personer färdades i körde in i vajerräcket.

Bilen färdades österut och ska ha kört i uppemot 80 km/tim, det vill säga 20 km/tim över hastighetsgränsen. Enligt polisen ska föraren ha fått sladd i rondellen och sedan krockat med räcket. Ambulans tog föraren och de två passagerarna till sjukhus för kontroll.

Föraren visade sig också sakna körkort varför han misstänks för olovlig körning.

Bilen färdades österut och ska ha kört i uppemot 80 km/tim, det vill säga 20 km/tim över hastighetsgränsen. Enligt polisen ska föraren ha fått sladd i rondellen och sedan krockat med räcket. Ambulans tog föraren och de två passagerarna till sjukhus för kontroll.

Föraren visade sig också sakna körkort varför han misstänks för olovlig körning.