2015-09-10 06:40

2015-09-10 13:21

Motorcyklist i ilfart saknade mc-kort

Vid 20-tiden på onsdagskvällen drog en motorcyklist en del uppmärksamhet från polisen.

Det var mellan Örebro och Kristinehamn som en man på motorcykel med ilfart tog sig fram under onsdagskvällen. Han hade en hastighet på 180 km/tim och när han inte stannade på polismannens tecken, följde polis från Örebro och Karlskoga efter.

Till slut svängde motorcyklisten av i Brodalen, men på grund av den höga hastigheten körde han i diket. Då visade det sig att han inte hade något mc-kort, bara ett körkort för personbil - som han då blev av med.

Händelsen rubriceras som vårdslöshet i trafiken på grund av den höga hastigheten och att mannen inte stannade på polismannens tecken. 

Det var mellan Örebro och Kristinehamn som en man på motorcykel med ilfart tog sig fram under onsdagskvällen. Han hade en hastighet på 180 km/tim och när han inte stannade på polismannens tecken, följde polis från Örebro och Karlskoga efter.

Till slut svängde motorcyklisten av i Brodalen, men på grund av den höga hastigheten körde han i diket. Då visade det sig att han inte hade något mc-kort, bara ett körkort för personbil - som han då blev av med.

Händelsen rubriceras som vårdslöshet i trafiken på grund av den höga hastigheten och att mannen inte stannade på polismannens tecken.