2015-08-17 17:17

2015-08-17 17:17

Länsartist häktades misstänkt för våldtäkt

ÖREBRO LÄN

En artist bosatt i Örebro län häktades på måndagen på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt, misshandel och olaga hot.

Det rapporterar bland andra NA och P4 Örebro. Händelsen ska ha ägt rum föregående helg och han greps av polis i fredags. Artisten nekar till våldtäktsanklagelserna och olaga hot men ska till viss del ha erkänt misshandel. Vilken relation artisten har till målsägaren, en kvinna, är oklart och åklagaren uppger bara att de inte är okända för varandra.

Det rapporterar bland andra NA och P4 Örebro. Händelsen ska ha ägt rum föregående helg och han greps av polis i fredags. Artisten nekar till våldtäktsanklagelserna och olaga hot men ska till viss del ha erkänt misshandel. Vilken relation artisten har till målsägaren, en kvinna, är oklart och åklagaren uppger bara att de inte är okända för varandra.