2015-08-14 13:32

2015-08-14 13:32

Okänd man förföljde kvinna

KARLSKOGA

Vid 16-tiden på onsdagen blev en kvinna förföljd då hon cyklade hem från jobbet.

En okänd man, som också cyklade, flöjde efter henne på avstånd. Han stannade när hon stannade och fortsatte sedan följa efter henne när hon cyklade vidare. Kvinnan uppgav att mannen inte hade sagt något men att han hade gjort olika gester till henne.

Händelsen inträffade i de södra stadsdelarna och rubriceras som ofredande.

En okänd man, som också cyklade, flöjde efter henne på avstånd. Han stannade när hon stannade och fortsatte sedan följa efter henne när hon cyklade vidare. Kvinnan uppgav att mannen inte hade sagt något men att han hade gjort olika gester till henne.

Händelsen inträffade i de södra stadsdelarna och rubriceras som ofredande.