2015-08-14 11:43

2015-08-14 11:43

Final vid hyttan

KARLSKOGA: Folklig underhållning

Denna helg är det säsongsavslutning vid Granbergsdals hytta och traditionsenligt är det Birgerssons Damorkester som avslutar på söndag.

Under lördagen är det åter dags för ”hytteloppan”, som är en återkommande loppmarknad varje år. På söndag inbjuder Birgerssons Damorkester som vanligt till sång och musik. Det är en mångårig tradition och Damorkestern kommer att bjuda på en folklig och omväxlande underhållning. Det kommer att bjudas på medryckande svängiga låtar och finstämda klanger fyllt av både kärlek och humor med värmländsk brytning. De använder ett flertal instrument såsom fioler, dragspel, djembetrumma, synth, durspel och tvättbräda. Som brukligt varvas musiken med humor och tänkvärdheter i värmländsk anda. Birgerssons Damorkester har under 29 år figurerat i många olika sammanhang med konserter, turnéer, radio och TV, utlandsresor och skivor.

Under lördagen är det åter dags för ”hytteloppan”, som är en återkommande loppmarknad varje år. På söndag inbjuder Birgerssons Damorkester som vanligt till sång och musik. Det är en mångårig tradition och Damorkestern kommer att bjuda på en folklig och omväxlande underhållning. Det kommer att bjudas på medryckande svängiga låtar och finstämda klanger fyllt av både kärlek och humor med värmländsk brytning. De använder ett flertal instrument såsom fioler, dragspel, djembetrumma, synth, durspel och tvättbräda. Som brukligt varvas musiken med humor och tänkvärdheter i värmländsk anda. Birgerssons Damorkester har under 29 år figurerat i många olika sammanhang med konserter, turnéer, radio och TV, utlandsresor och skivor.