2015-08-14 11:44

2015-08-14 11:44

Fartygshistoriker besöker Stadrateatern

STADRA: Teater och programkvällar

Claes-Göran Wetterholm, Solveig Ternström och Dockteaterverkstan besöker Stadrateatern.

Stadra Teaters produktion Stadramålarna spelas till och med söndag. Kommande onsdag gästas Stadra av fartygshistorikern och författaren Claes-Göran Wetterholm. Han kommer att prata om Flyktingkatastroferna på Östersjön 1945. Han kommer att berätta om Titanic och andra fartyg och händelser under andra världskriget.

Den 20 augusti besöker Solveig Ternström teatern, under rubriken, Från Dramaten till riksdagen, kommer hon att berätta om sitt liv med teatern och om sin period som riksdagsledamot.

Den 22 och 23 augusti blir det dockteater när Dockteaterverkstan från Skåne kommer på besök med två olika föreställningar. Den 22 bjuds man på En sällsam dag på Larsson Lager och Clownen Bulgo och den 23 Apkonster och Clownen Bulgo. Under dessa dagar har man även bjudit in Peter Bergared att hålla i ett tvådagars seminarium. Barn och ungdomar får här chansen att tillverka sin egen mask och lära sig att spela med den.

Stadra Teaters produktion Stadramålarna spelas till och med söndag. Kommande onsdag gästas Stadra av fartygshistorikern och författaren Claes-Göran Wetterholm. Han kommer att prata om Flyktingkatastroferna på Östersjön 1945. Han kommer att berätta om Titanic och andra fartyg och händelser under andra världskriget.

Den 20 augusti besöker Solveig Ternström teatern, under rubriken, Från Dramaten till riksdagen, kommer hon att berätta om sitt liv med teatern och om sin period som riksdagsledamot.

Den 22 och 23 augusti blir det dockteater när Dockteaterverkstan från Skåne kommer på besök med två olika föreställningar. Den 22 bjuds man på En sällsam dag på Larsson Lager och Clownen Bulgo och den 23 Apkonster och Clownen Bulgo. Under dessa dagar har man även bjudit in Peter Bergared att hålla i ett tvådagars seminarium. Barn och ungdomar får här chansen att tillverka sin egen mask och lära sig att spela med den.