2015-08-03 12:10

2015-08-03 12:10

Inbrott och inbrottsförsök

KARLSKOGA

På fredagen fick polisen en anmälan om villainbrott på Böljevägen.

De boende var på semester och de okända gärningsmännen tog sig in i huset genom att slå sönder en fönsterruta. Även ytterdörren hade brutits upp, vilket upptäcktes av en granne som larmade polis. Det är ännu oklart vad som stulits vid inbrottet.

Nu har ytterligare en anmälan från boende på samma gata kommit in. Även här har gärningsmännen krossat en ruta och de har även försökt bryta upp låset på ytterdörren. Inbrottsförsöket inträffade någon gång mellan torsdagen och lördagen och vid anmälningstillfället verkade det dock inte som att något stulits.

De boende var på semester och de okända gärningsmännen tog sig in i huset genom att slå sönder en fönsterruta. Även ytterdörren hade brutits upp, vilket upptäcktes av en granne som larmade polis. Det är ännu oklart vad som stulits vid inbrottet.

Nu har ytterligare en anmälan från boende på samma gata kommit in. Även här har gärningsmännen krossat en ruta och de har även försökt bryta upp låset på ytterdörren. Inbrottsförsöket inträffade någon gång mellan torsdagen och lördagen och vid anmälningstillfället verkade det dock inte som att något stulits.