2015-07-29 06:00

2015-07-29 06:00

Oddbjörnen tröstar barn

KARLSKOGA: Orden delar ut nallar till barn som behöver tröst

Få saker kan trösta ledsna barn lika bra som snälla nallebjörnar. Ordenssällskapet Odd Fellow förser därför akutmottagningar, ambulanser och polis med så kallade Oddbjörnar. Totalt har 66 000 Oddbjörnar delats ut i Sverige under åren. I Karlskoga är det Odd Fellow-logerna Alfred Nobel och Maria Nilsdotter som ansvarar för utdelningen. På bilden syns två sköterskor på en akutmottagning.

Få saker kan trösta ledsna barn lika bra som snälla nallebjörnar. Ordenssällskapet Odd Fellow förser därför akutmottagningar, ambulanser och polis med så kallade Oddbjörnar. Totalt har 66 000 Oddbjörnar delats ut i Sverige under åren. I Karlskoga är det Odd Fellow-logerna Alfred Nobel och Maria Nilsdotter som ansvarar för utdelningen. På bilden syns två sköterskor på en akutmottagning.