2015-07-16 06:00

2015-07-16 07:59

Öppnar upp för besökare

DEGERFORS: Visar sin trädgård för alla intresserade

För trettonde året i följd deltar Esko och Kaarina Töyrylä i Tidningen Lands evenemang ”Öppen trädgård” som arrangeras söndagen den 19 juli.

Detta innebär att alla intresserade har möjlighet att besöka parets vackra trädgård på Skogalundsvägen i Degerfors. Esko och Kaarina berättar att tidigare år har människor från hela landet kommit för att se den prunkande trädgården. Ibland har det kommit 400 personer på en dag. Det är mycket, men det är roligt också, säger Esko.

Detta innebär att alla intresserade har möjlighet att besöka parets vackra trädgård på Skogalundsvägen i Degerfors. Esko och Kaarina berättar att tidigare år har människor från hela landet kommit för att se den prunkande trädgården. Ibland har det kommit 400 personer på en dag. Det är mycket, men det är roligt också, säger Esko.