2015-07-08 12:11

2015-07-08 12:53

Totalstopp i trafiken efter olycka på E18

Vid klockan 11:30 på onsdagen skedde en trafikolycka i höjd med Villingsberg.

Olyckan ska ha skett i en kö mellan två bilar då den ena bilen körde in i bakdelen på den framför. Det var till en början totalt stopp i trafiken mellan Karlskoga och Örebro i båda riktningarna men nu flyter trafiken på igen.

Skadeläget är oklart men det verkar som att det handlar om lindringa skador. Det var fyra personer som färdades i de två bilarna och de ska ha klagat på nacksmärtor. Alla har först med ambulans till sjukhus.

Olyckan ska ha skett i en kö mellan två bilar då den ena bilen körde in i bakdelen på den framför. Det var till en början totalt stopp i trafiken mellan Karlskoga och Örebro i båda riktningarna men nu flyter trafiken på igen.

Skadeläget är oklart men det verkar som att det handlar om lindringa skador. Det var fyra personer som färdades i de två bilarna och de ska ha klagat på nacksmärtor. Alla har först med ambulans till sjukhus.