2015-07-08 06:00

2015-07-08 06:00

Marknad i Mullhyttan

MULLHYTTAN

Till helgen är det Mullhytte-Marken och på lördag är det sedvanlig knallemarknad då drygt 100 försäljare packar upp sina varierande varor. På kvällen blir det konsert i Mullhyttans kyrka, ”Musik i sommarkväll” med Systrarna Lysén och Marcus Willén. Nytt för i år är att Stenkullen Bergers kök & Catering kommer att ha mattält och pub vid Sågbacken kl 17-24 med underhållning av Hurrigazm.

Söndagen är hantverksdagen då gamla och nya hantverk demonstreras. På söndagen blir det också traditionsenligt veteranbilsutställning och det lilla bygdemuseet och hyttmodellen är öppna. Fiska regnbågslax i Mullån kan besökarna också göra på söndagen.

Till helgen är det Mullhytte-Marken och på lördag är det sedvanlig knallemarknad då drygt 100 försäljare packar upp sina varierande varor. På kvällen blir det konsert i Mullhyttans kyrka, ”Musik i sommarkväll” med Systrarna Lysén och Marcus Willén. Nytt för i år är att Stenkullen Bergers kök & Catering kommer att ha mattält och pub vid Sågbacken kl 17-24 med underhållning av Hurrigazm.

Söndagen är hantverksdagen då gamla och nya hantverk demonstreras. På söndagen blir det också traditionsenligt veteranbilsutställning och det lilla bygdemuseet och hyttmodellen är öppna. Fiska regnbågslax i Mullån kan besökarna också göra på söndagen.