2015-07-07 06:00

2015-07-07 06:00

Pengar till Saxins projekt, Balls

KARLSKOGA: Charleswood pokerroad gav 10 000 kronor till Cancerfonden

Den 27 juni genomfördes Charleswood pokerroad för första gången och det blev en succé. Redan från början var det klart att pengarna skulle gå till välgörenhet. Tävlingen drog in 10 000 kronor och det skänkte de till Tord Saxin och hans projekt mot cancer, ”It takes Balls to defeat cancer”

Bakom evenemanget står ett tiotal bilintresserade från Karlskoga med omnejd som tillsammans hjälptes åt att arrangera tävlingen.

– Det blev en succé och det kom fler deltagare än vad vi hade drömt om, säger Johan Granqvist, en av personerna bakom evenemanget.

Tävlingen var en bilorientering och varje deltagare fick betala en deltagarkostnad på 50 kronor.

– Redan från början sa vi att vi skulle skänka alla pengar till välgörenhet och då gärna till något lokalt. Då kom vi att tänka på Tord Saxin och hans projekt mot cancer, ”It takes Balls to defeat cancer”.

– Jag är väldigt tacksam. Projektet Balls började i liten skala och växte jättemycket. Vi gav ut en kalender och tryckte upp t-shirts. Alla pengar skänkte vi Cancerfonden. I år ger vi ut en ytterligare kalender till förmån för Cancerfonden, säger Tord Saxin.

Bakom evenemanget står ett tiotal bilintresserade från Karlskoga med omnejd som tillsammans hjälptes åt att arrangera tävlingen.

– Det blev en succé och det kom fler deltagare än vad vi hade drömt om, säger Johan Granqvist, en av personerna bakom evenemanget.

Tävlingen var en bilorientering och varje deltagare fick betala en deltagarkostnad på 50 kronor.

– Redan från början sa vi att vi skulle skänka alla pengar till välgörenhet och då gärna till något lokalt. Då kom vi att tänka på Tord Saxin och hans projekt mot cancer, ”It takes Balls to defeat cancer”.

– Jag är väldigt tacksam. Projektet Balls började i liten skala och växte jättemycket. Vi gav ut en kalender och tryckte upp t-shirts. Alla pengar skänkte vi Cancerfonden. I år ger vi ut en ytterligare kalender till förmån för Cancerfonden, säger Tord Saxin.