2015-06-17 12:12

2015-06-17 12:12

Åtalas för ofredande

KARLSKOGA: Sökte upp par efter krock

Två män i 20-årsåldern åtalas för att ha sökt upp och följt efter ett par. Den ene mannen ska även ha haft en elpistol.

I mitten av februari förra året ska de två unga männens bil ha kolliderat med mannen och kvinnans bil. Det uppges vara orsaken till att männen samma dag ska ha sökt upp paret vid deras bostad och frågat efter mannens personuppgifter. Männen ska även ha följt efter paret och sagt att de skulle hitta dem och att det skulle bli ”jävligt” för dem.

Båda åtalas nu för ofredande.

Vid tillfället ska den ene mannen dessutom ha haft en elpistol varför han även åtalas för ringa vapenbrott.

Männen har vidgått att de följt efter paret men nekar i övrigt.

I mitten av februari förra året ska de två unga männens bil ha kolliderat med mannen och kvinnans bil. Det uppges vara orsaken till att männen samma dag ska ha sökt upp paret vid deras bostad och frågat efter mannens personuppgifter. Männen ska även ha följt efter paret och sagt att de skulle hitta dem och att det skulle bli ”jävligt” för dem.

Båda åtalas nu för ofredande.

Vid tillfället ska den ene mannen dessutom ha haft en elpistol varför han även åtalas för ringa vapenbrott.

Männen har vidgått att de följt efter paret men nekar i övrigt.