2015-06-15 14:34

2015-06-15 14:34

Flydde efter krock med kruka

KARLSKOGA NOTERAT

På fredagskvällen krockade en mc-förare med en blomkruka på Alfred Nobels torg.

Föraren sprang därefter från platsen men stoppades av personer som sett händelsen.

När polisen kommer till platsen visar det sig att motorcykeln är oregistrerad och föraren, en man i 30-årsåldern, är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik, brukande av oregistrerad motorcykel, smitning från trafikolycka samt häleri.

Föraren sprang därefter från platsen men stoppades av personer som sett händelsen.

När polisen kommer till platsen visar det sig att motorcykeln är oregistrerad och föraren, en man i 30-årsåldern, är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik, brukande av oregistrerad motorcykel, smitning från trafikolycka samt häleri.