2015-06-12 10:28

2015-06-12 10:28

Baksätet ingen säker plats...

KARLSKOGA

Polisen stoppade i torsdags en bil på Vindarnas väg i Karlskoga. Det fanns inga anmärkningar på föraren.

Däremot tyckte poliserna att två män, som satt i baksätet, uppvisade tecken på narkotikapåverkan. De fick därför följa med till polisstationen för provtagning. På en av männen påträffades också en kniv. Han är nu misstänkt för brott mot knivlagen och narkotikabrott. Den andra mannen är misstänkt för narkotikabrott.

Däremot tyckte poliserna att två män, som satt i baksätet, uppvisade tecken på narkotikapåverkan. De fick därför följa med till polisstationen för provtagning. På en av männen påträffades också en kniv. Han är nu misstänkt för brott mot knivlagen och narkotikabrott. Den andra mannen är misstänkt för narkotikabrott.