2015-06-03 10:04

2015-06-03 10:04

Okänd man följde efter flicka

KARLSKOGA

Ännu fler ungdomar har utsatts för ofredande av en okänd man på Centrumleden.

På tisdagen befann sig en 14-årig flicka på den aktuella adressen tillsammans med några kompisar. En okänd man ska då ha följt efter henne och gjort pussljud och ropat diverse saker. Flickan gick in i en affär och gömde sig och mannen ska då ha stått utanför och tittat efter henne.

Polisen har sedan tidigare en anmälan om pojkar som ofredats av en man på samma adress. Nu har de ett signalement på den okände mannen.

På tisdagen befann sig en 14-årig flicka på den aktuella adressen tillsammans med några kompisar. En okänd man ska då ha följt efter henne och gjort pussljud och ropat diverse saker. Flickan gick in i en affär och gömde sig och mannen ska då ha stått utanför och tittat efter henne.

Polisen har sedan tidigare en anmälan om pojkar som ofredats av en man på samma adress. Nu har de ett signalement på den okände mannen.