2015-05-24 20:59

2015-05-24 20:59

Slog ned ordningsvakt

KARLSKOGA

En man anhölls på söndagsmorgonen, misstänkt för våld mot tjänsteman efter att ha slagit ned och sparkat en ordningsvakt på Woodys.

När mannen greps strax före två på natten var han så påverkad att han lades in för tillnyktring. Polisen visste heller inte vem han var men trodde sig på söndagen veta identiteten. Men vi måste dubbelkolla, säger vakthavande och tillägger att mannen inte tycks vara Karlskogabo. Ordningsvakten, som fick ta emot sparkar när han låg ned, fick föras i ambulans till akuten på Karlskoga lasarett för vård.

När mannen greps strax före två på natten var han så påverkad att han lades in för tillnyktring. Polisen visste heller inte vem han var men trodde sig på söndagen veta identiteten. Men vi måste dubbelkolla, säger vakthavande och tillägger att mannen inte tycks vara Karlskogabo. Ordningsvakten, som fick ta emot sparkar när han låg ned, fick föras i ambulans till akuten på Karlskoga lasarett för vård.