2015-04-20 11:27

2015-04-20 11:27

Påverkad förare voltade

DEGERFORS

Vid 04-tiden, natten till söndagen, voltade en personbil på väg 205, i höjd med Bruket. Föraren, en man, var ensam i bilen, verkade drogpåverkad och saknade även körkort. Enligt polisen uppgav mannen att han kört till Degerfors från Svartå och att han väjt för en älg och därför voltat.

Ambulansen förde mannen, som klagade på smärtor i ryggen, till Karlskoga lasarett för kontroll. Därefter togs han med till polisstationen för provtagning och förhör. Han är misstänkt för drograttfylleri samt olovlig körning. Bilen totalkvaddades.

Vid 04-tiden, natten till söndagen, voltade en personbil på väg 205, i höjd med Bruket. Föraren, en man, var ensam i bilen, verkade drogpåverkad och saknade även körkort. Enligt polisen uppgav mannen att han kört till Degerfors från Svartå och att han väjt för en älg och därför voltat.

Ambulansen förde mannen, som klagade på smärtor i ryggen, till Karlskoga lasarett för kontroll. Därefter togs han med till polisstationen för provtagning och förhör. Han är misstänkt för drograttfylleri samt olovlig körning. Bilen totalkvaddades.