2015-04-14 13:29

2015-04-14 13:29

Tjuvar slog till i Backa

KARLSKOGA NOTERAT

På måndagen tog sig okända gärningsmän in i en villa på Sandängsvägen.

De tog sig in genom att krossa ett källarfönster och stal sedan diverse gods ur huset, bland annat en dator, en surfplatta och cigarrer.

Inbrottet ägde rum under dagtid, då de boende var på jobbet. En brottsplatsundersökning har gjorts och polisen har även sökt av området med spårhundar. Polisen har även fått information om okända fordon som rört sig i området.

– Det är dock inget vi kunnat sätta i samband med inbrottet. Men vi går mot en period nu där inbrotten kommer att öka. Det brukar vara så under våren och sommaren, säger Ronnie Stensson, förundersökningsledare på polisen i Karlskoga.

Tips om händelsen kan lämnas till polisen via 114 14.

De tog sig in genom att krossa ett källarfönster och stal sedan diverse gods ur huset, bland annat en dator, en surfplatta och cigarrer.

Inbrottet ägde rum under dagtid, då de boende var på jobbet. En brottsplatsundersökning har gjorts och polisen har även sökt av området med spårhundar. Polisen har även fått information om okända fordon som rört sig i området.

– Det är dock inget vi kunnat sätta i samband med inbrottet. Men vi går mot en period nu där inbrotten kommer att öka. Det brukar vara så under våren och sommaren, säger Ronnie Stensson, förundersökningsledare på polisen i Karlskoga.

Tips om händelsen kan lämnas till polisen via 114 14.