2015-04-03 08:23

2015-04-03 08:23

43-åring greps för sambomisshandel

KARLSKOGA

En 43-årig man greps under natten mot långfredagen i en lägenhet i Karlskoga misstänkt för olaga hot och misshandel mot sin sambo.

- Som så många gånger förr handlar det om våld i nära relation, men det finns inga uppgifter om att sambon behövs uppsöka sjukhus efter misshandeln, berättar Anders Wallin, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Förhör med mannen kommer att hållas under fredagen då han under natten lades in för tillnyktring.

- Som så många gånger förr handlar det om våld i nära relation, men det finns inga uppgifter om att sambon behövs uppsöka sjukhus efter misshandeln, berättar Anders Wallin, vakthavande befäl vid Örebropolisen.

Förhör med mannen kommer att hållas under fredagen då han under natten lades in för tillnyktring.