2015-03-25 10:45

2015-03-25 12:04

Bilist kastade ägg på barn

KARLSKOGA

Vid 21.30 på tisdagen utsattes en yngre man för en äggattack.

Flera ägg hade dessutom kastats på ett antal barn på Skrantahöjdsvägen. Äggen kastades från en bil och ett ägg träffade det ena barnet i huvudet.

En polispatrull var dock på rätt plats vid rätt tillfälle, nämligen åkandes bakom bilen från vilken äggen kastades. Bilisten, en man född -95, stoppades och är nu misstänkt för ofredande. De 12 ägg som fanns kvar i bilen beslagtogs.

Flera ägg hade dessutom kastats på ett antal barn på Skrantahöjdsvägen. Äggen kastades från en bil och ett ägg träffade det ena barnet i huvudet.

En polispatrull var dock på rätt plats vid rätt tillfälle, nämligen åkandes bakom bilen från vilken äggen kastades. Bilisten, en man född -95, stoppades och är nu misstänkt för ofredande. De 12 ägg som fanns kvar i bilen beslagtogs.