2015-03-20 06:00

2015-03-20 08:47

Vårsalongens antagna konstnärer

KARLSKOGA

Konstnär Lennart Mossberg från Kumla i dag boende i Nacka har under torsdagen valt ut de verk som kommer att finnas med när Karlskoga konstförening slår upp portarna för årets Vårsalong.

Det blir 36 konstnärer och 74 verk som deltar i årets Vårsalong som har vernissage den 28 mars i Karlskoga konsthall.

Utställarna är: Sanna Andersson, Ulrika Andersson, Eira Atterfors, Maria Bergfalk, Gunbritt Ekbäck, Miriam Elofsson, Mona Engelbrektsson, Gunilla Gustavsson, Lena Gustavsson, Mats Hallgren, Åsa Hansson, Nina Henriët, Christina Holm Sinikka Holma, Kerstin Hugelius, Birgitta Israelsson, Angela Johansson. Astri Johansson, Marie Johansson Gadde, Sören Larsson, Astrid Lindgren, Helén Ljungberg, Anki Lööw Viinikka, Birgit Månsbacka, Johnny Nilsson, Solveig Norhult, Christer Norrström, Anneli Purakasmäki, Leila Raudsaar, Johanna Rieback, Gertrud Samén, Torbjörn Skogquist, AnnaKarin Strogd, Barbro Sträng, Göran Thunfelt och Bengt Wetterber.g

Det blir 36 konstnärer och 74 verk som deltar i årets Vårsalong som har vernissage den 28 mars i Karlskoga konsthall.

Utställarna är: Sanna Andersson, Ulrika Andersson, Eira Atterfors, Maria Bergfalk, Gunbritt Ekbäck, Miriam Elofsson, Mona Engelbrektsson, Gunilla Gustavsson, Lena Gustavsson, Mats Hallgren, Åsa Hansson, Nina Henriët, Christina Holm Sinikka Holma, Kerstin Hugelius, Birgitta Israelsson, Angela Johansson. Astri Johansson, Marie Johansson Gadde, Sören Larsson, Astrid Lindgren, Helén Ljungberg, Anki Lööw Viinikka, Birgit Månsbacka, Johnny Nilsson, Solveig Norhult, Christer Norrström, Anneli Purakasmäki, Leila Raudsaar, Johanna Rieback, Gertrud Samén, Torbjörn Skogquist, AnnaKarin Strogd, Barbro Sträng, Göran Thunfelt och Bengt Wetterber.g