2015-03-18 17:29

2015-03-18 17:29

Hotade sin före detta sambo

DEGERFORS

En kvinna i 40-årsåldern har fällts för två fall av olaga hot och nio fall av överträdelse av kontaktförbud.

Det var under våren förra året som kvinnan vid två tillfällen hotade att hon skulle döda sin före detta sambo. Efter det utfärdades ett kontaktförbud mot henne men trots detta kom hon flera gånger till hans hus, samt ringde och skickade sms-meddelanden.

Kvinnan dömdes till skyddstillsyn samt psykiatrisk vård.

Det var under våren förra året som kvinnan vid två tillfällen hotade att hon skulle döda sin före detta sambo. Efter det utfärdades ett kontaktförbud mot henne men trots detta kom hon flera gånger till hans hus, samt ringde och skickade sms-meddelanden.

Kvinnan dömdes till skyddstillsyn samt psykiatrisk vård.