2015-03-05 15:11

2015-03-05 15:11

MP fick ny ordförande

DEGERFORS

Björn Nordenhaag är ny ordförande för Miljöpartiet i Degerfors, det beslutades på årsmötet i Folkets hus i onsdags.

Nordenhaag tog över ordförandeposten efter Charlotte Silfverhjelm som stannar kvar i styrelsen som vice ordförande. I övrigt består Miljöpartiets lokala styrelse i Degerfors av Lena Lindqvist, kassör, Sofie Nordenhaag Law, sekreterare, Magdalena Larsson samt Lasse Lidën. Som representant för Örebroregionen valdes Charlotte Silfverhjelm.

Nordenhaag tog över ordförandeposten efter Charlotte Silfverhjelm som stannar kvar i styrelsen som vice ordförande. I övrigt består Miljöpartiets lokala styrelse i Degerfors av Lena Lindqvist, kassör, Sofie Nordenhaag Law, sekreterare, Magdalena Larsson samt Lasse Lidën. Som representant för Örebroregionen valdes Charlotte Silfverhjelm.