2015-02-25 10:48

2015-02-25 10:57

Åkte fast med kniv och yxa

DEGERFORS

Under tisdagen kontrollerade polisen två män på Jannelundsvägen.

Vid visitationen hittades en kniv i den ene mannens byxficka. Den andre mannen verkade drogpåverkad och när polisen sökte igenom hans väska hittades en yxa och vad som misstänks vara narkotika. I väskan fanns dessutom diverse saker som misstänks vara stöldgods.

Mannen är misstänkt för narkotikabrott samt stöld och båda är misstänkta för brott mot knivlagen.

Vid visitationen hittades en kniv i den ene mannens byxficka. Den andre mannen verkade drogpåverkad och när polisen sökte igenom hans väska hittades en yxa och vad som misstänks vara narkotika. I väskan fanns dessutom diverse saker som misstänks vara stöldgods.

Mannen är misstänkt för narkotikabrott samt stöld och båda är misstänkta för brott mot knivlagen.