2015-02-23 16:16

2015-02-23 16:16

Han blev Årets Kristdemokrat

LAXÅ

För 31:a året i rad har tidningen Kristdemokraten utsett Årets Kristdemokrat. I år var det en överraskad och rörd Bo Rudolfsson från Laxå som fick ta emot priset i samband med partiets kommun- och landstingsdagar i Örebro.

Den som utses ska ha arbetat för partiet lokalt eller regionalt och ha bidragit till att ge partiet en hög profil där han eller hon drivit och fått gehör för kristdemokratisk politik. Enligt tidningen passar det väl in på Bo Rudolfsson som bland annat med över 18 procent av rösterna i kommunvalet, valdes till den förste kristdemokratiske kommunstyrelseordföranden i Örebro län.

För 31:a året i rad har tidningen Kristdemokraten utsett Årets Kristdemokrat. I år var det en överraskad och rörd Bo Rudolfsson från Laxå som fick ta emot priset i samband med partiets kommun- och landstingsdagar i Örebro.

Den som utses ska ha arbetat för partiet lokalt eller regionalt och ha bidragit till att ge partiet en hög profil där han eller hon drivit och fått gehör för kristdemokratisk politik. Enligt tidningen passar det väl in på Bo Rudolfsson som bland annat med över 18 procent av rösterna i kommunvalet, valdes till den förste kristdemokratiske kommunstyrelseordföranden i Örebro län.