2015-02-22 20:31

2015-02-22 20:33

Kvinna greps efter knivattack

KARLSKOGA

En 21-årig kvinna greps i helgen efter en knivattack mot två män i centrala Karlskoga strax efter ett natten till söndagen.

Polis hade kallats till Bankliden efter en rapport om att två unga män blivit attackerade med någon form av stickvapen i samband med en fest. Enligt Anders Wallin vid Örebropolisen var omständigheterna oklara det krävdes tolk för att kunna förhöra de båda männen.

Det som framkommit är att de två i alla fall blivit lindrigt skadade i samband med att kvinnan använde sitt stickvapen mot dem. Båda visade upp så kallade avvärjningsskador på händerna och den ene av männen fördes till Karlskoga lasarett där han fick sys.

Vid fyratiden på söndagsmorgonen, alltså cirka tre timmar senare, påträffades den misstänkta kvinnan i närheten av platsen för festen och hon kunde gripas. De närmare omständigheterna kring varför kvinnan använt ett stickföremål mot männen är okända, men utredningen fortsätter. Polisen hoppas på att det ska komma fram några vittnen till det inträffade. I nuläget sitter 21-åringen anhållen misstänkt för grov misshandel.

Polis hade kallats till Bankliden efter en rapport om att två unga män blivit attackerade med någon form av stickvapen i samband med en fest. Enligt Anders Wallin vid Örebropolisen var omständigheterna oklara det krävdes tolk för att kunna förhöra de båda männen.

Det som framkommit är att de två i alla fall blivit lindrigt skadade i samband med att kvinnan använde sitt stickvapen mot dem. Båda visade upp så kallade avvärjningsskador på händerna och den ene av männen fördes till Karlskoga lasarett där han fick sys.

Vid fyratiden på söndagsmorgonen, alltså cirka tre timmar senare, påträffades den misstänkta kvinnan i närheten av platsen för festen och hon kunde gripas. De närmare omständigheterna kring varför kvinnan använt ett stickföremål mot männen är okända, men utredningen fortsätter. Polisen hoppas på att det ska komma fram några vittnen till det inträffade. I nuläget sitter 21-åringen anhållen misstänkt för grov misshandel.