2015-02-20 13:19

2015-02-20 13:19

Snattade och fick pengar

KARLSKOGA

En person som snattade en vara i en butik i Karlskoga återvände senare och lämnade tillbaka den snattade varan.

Återbesöket gjordes dock inte på grund av dåligt samvete utan för att be om att få pengarna tillbaka för den stulna varan som han påstod sig ha köpt.

Gärningsmannen hade inget kvitto på varan, men personalen gick ändå med på att ge honom pengarna tillbaka och han kunde gå därifrån med 190 oförtjänta kronor på fickan. Nu har butiken kameraövervakning och brottet finns därmed dokumenterat. Gärningsmannen syns tydligt på den övervakningsvideo som finns som bevis på lurendrejeriet.

Återbesöket gjordes dock inte på grund av dåligt samvete utan för att be om att få pengarna tillbaka för den stulna varan som han påstod sig ha köpt.

Gärningsmannen hade inget kvitto på varan, men personalen gick ändå med på att ge honom pengarna tillbaka och han kunde gå därifrån med 190 oförtjänta kronor på fickan. Nu har butiken kameraövervakning och brottet finns därmed dokumenterat. Gärningsmannen syns tydligt på den övervakningsvideo som finns som bevis på lurendrejeriet.