2015-02-20 13:19

2015-02-20 13:19

Misshandel och olaga hot

KARLSKOGA

Ett bråk på Skogsrundan i Karlskoga på torsdagen medförde att en Karlskogabo nu är muisstänkt för en rad brott.

Mannen hade tagit tag i en kvinna och slängt henne till marken samtidigt som han uttalat hot. Den misshandlade kvinnan upplevde såväl smärta som rodnad efter fallet och allvarlig fruktan efter de hotelser som mannen uttalat mot henne.

En polispatrull kallades till den aktuella adressen och hotades då av mannen med ett baseballträ. Det innebär att han förutom misshandel och olaga hot även är misstänkt för hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd, brott mot knivlagen, narkotikabrott och skadegörelse.

Våldsamt motstånd gjorde han sig skyldig till i samband med ingripandet då han satte sig till motvärn. Mannen fortsatte sedan sitt våldsamma beteende i arresten där han gav sig på inredningen. Utredningen mot honom pågår och inkluderar alltså därmed även skadegörelse.

Mannen hade tagit tag i en kvinna och slängt henne till marken samtidigt som han uttalat hot. Den misshandlade kvinnan upplevde såväl smärta som rodnad efter fallet och allvarlig fruktan efter de hotelser som mannen uttalat mot henne.

En polispatrull kallades till den aktuella adressen och hotades då av mannen med ett baseballträ. Det innebär att han förutom misshandel och olaga hot även är misstänkt för hot mot tjänsteman, våldsamt motstånd, brott mot knivlagen, narkotikabrott och skadegörelse.

Våldsamt motstånd gjorde han sig skyldig till i samband med ingripandet då han satte sig till motvärn. Mannen fortsatte sedan sitt våldsamma beteende i arresten där han gav sig på inredningen. Utredningen mot honom pågår och inkluderar alltså därmed även skadegörelse.