2015-02-20 13:20

2015-02-20 13:20

57-årig kvinna fick fängelse

KARLSKOGA NOTERAT

En månads fängelse och skadestånd på 6000 kronor blev påföljden för en 57-årig Karlskogakvinna som helt oprovocerat attackerat två för henne okända personer på allmän plats.

Kvinnan döms för ett fall av misshandel och ett fall av försök till misshandel.

Misshandeln innebar att den kvinna som angreps tillfogades en sprucken läpp. Hon utdelade även slag mot en annan kvinna som dock lyckades hoppa undan.

Kvinnan själv nekar till det inträffade och säger att hon inte minns något knytnävsslag. Hon minns dock att hon var på dåligt humör och att anledningen till det var att hon varit på polisstationen för att få skjuts till anstalten Färingsö där hon skulle avtjäna ett tidigare utdömt fängelsestraff. Eftersom hon inte fick skjuts blev hon arg har hon uppgett. Kvinnan är känd sedan tidigare av polisen och har bland annat tidigare dömts till fängelse för skadegörelse och narkotikabrott.

Kvinnan döms för ett fall av misshandel och ett fall av försök till misshandel.

Misshandeln innebar att den kvinna som angreps tillfogades en sprucken läpp. Hon utdelade även slag mot en annan kvinna som dock lyckades hoppa undan.

Kvinnan själv nekar till det inträffade och säger att hon inte minns något knytnävsslag. Hon minns dock att hon var på dåligt humör och att anledningen till det var att hon varit på polisstationen för att få skjuts till anstalten Färingsö där hon skulle avtjäna ett tidigare utdömt fängelsestraff. Eftersom hon inte fick skjuts blev hon arg har hon uppgett. Kvinnan är känd sedan tidigare av polisen och har bland annat tidigare dömts till fängelse för skadegörelse och narkotikabrott.