2015-01-24 11:14

2015-01-24 11:14

Återvändande tjuv greps

KARLSKOGA

En person greps under fredagsnatten när han återvände till brottsplatsen.

Det var vid 04-tiden på lördagen som en husägare på Blomstervägen i Karlskoga vaknade av någon försökte ta sig in, uppger Örebropolisen. När de två inbrottstjuvarna märker att någon vaknat tar de till flykten.

Husägaren larmar polisen som skickar en patrull. När patrullen befinner sig vid bostaden kommer en av de misstänkta inbrottstjuvarna tillbaka. Mannen hade som det verkar glömt ett par väskor vid huset när de flydde iväg. En av väskorna innehöll också misstänkt stöldgods.

Mannen, 46 år gammal och känd av polisen sedan tidigare, kunde gripas och anhölls senare misstänkt för försök till grov stöld. Den andre personen är fortsatt på fri fot.

Det var vid 04-tiden på lördagen som en husägare på Blomstervägen i Karlskoga vaknade av någon försökte ta sig in, uppger Örebropolisen. När de två inbrottstjuvarna märker att någon vaknat tar de till flykten.

Husägaren larmar polisen som skickar en patrull. När patrullen befinner sig vid bostaden kommer en av de misstänkta inbrottstjuvarna tillbaka. Mannen hade som det verkar glömt ett par väskor vid huset när de flydde iväg. En av väskorna innehöll också misstänkt stöldgods.

Mannen, 46 år gammal och känd av polisen sedan tidigare, kunde gripas och anhölls senare misstänkt för försök till grov stöld. Den andre personen är fortsatt på fri fot.