2014-12-21 07:14

2015-01-20 22:45

Rånare hotade personal med glasflaska

KARLSKOGA

Två män stal varor på butiken Ica Maxi på Gesällgatan i Karlskoga vid 18-tiden på lördagskvällen. När tjuvarna skulle gripas gjorde de motstånd och hotade personalen med en glasflaska.

Tjuvarna satte sig till motvärn när de skulle gripas. Den ene mannen slog av en glasflaska som han hotade personalen med. En av tjuvarna, en 29-årig man, kunde gripas och han misstänks för rån i motvärnsfallet, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Han anhölls efter förhör. Den andra mannen lyckades springa från platsen.

Tjuvarna satte sig till motvärn när de skulle gripas. Den ene mannen slog av en glasflaska som han hotade personalen med. En av tjuvarna, en 29-årig man, kunde gripas och han misstänks för rån i motvärnsfallet, våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Han anhölls efter förhör. Den andra mannen lyckades springa från platsen.