2014-12-08 15:13

2015-01-20 22:55

Fängelse för cigarettsnattare

KARLSKOGA: Stal bensin och cigaretter

Två månaders fängelse blev straffet för en man som bland annat snattat cigaretter på Netto.

En 22-årig man har fällts för stöld, sex fall av snatteri, brott mot knivlagen samt sex fall av olovlig körning. Han dömdes till två månaders fängelse och ska även betala skadestånd på sammanlagt 2 692 kronor.

Mannen, som är hemmahörande på annan ort, har vid flera tillfällen ertappats med att köra bil i Karlskoga trots att han inte har något körkort. Han har även, tillsammans med en annan person, snattat cigaretter till ett värde av 336 kronor på Netto.

Under sommaren 2011 slangade han 150 liter diesel ur en lastbil, som tillhör ett företag i Karlskoga, som var parkerad på en camping i Motala.

I maj förra året tankade han en bil på OKQ8, med bensin till ett värde av 407 kronor, utan att betala.

En 22-årig man har fällts för stöld, sex fall av snatteri, brott mot knivlagen samt sex fall av olovlig körning. Han dömdes till två månaders fängelse och ska även betala skadestånd på sammanlagt 2 692 kronor.

Mannen, som är hemmahörande på annan ort, har vid flera tillfällen ertappats med att köra bil i Karlskoga trots att han inte har något körkort. Han har även, tillsammans med en annan person, snattat cigaretter till ett värde av 336 kronor på Netto.

Under sommaren 2011 slangade han 150 liter diesel ur en lastbil, som tillhör ett företag i Karlskoga, som var parkerad på en camping i Motala.

I maj förra året tankade han en bil på OKQ8, med bensin till ett värde av 407 kronor, utan att betala.