2017-03-06 16:28

2017-03-06 16:28

Tyst manifestation på kvinnodagen

KARLSTAD

På onsdag den 8 mars är det internationella kvinnodagen.

Karlstads tjejjour uppmärksammar orättvisorna mellan könen genom en tyst manifestation som börjar på Stora torget klockan åtta på kvällen. Plakat och facklor är välkomna, men arrangörerna vill ha en tyst manifestation.

Deltagarna kommer att gå genom centrum för att sedan återvända till torget, där ett tal hålls efter den tysta manifestationen för jämställdhet.

Karlstads tjejjour uppmärksammar orättvisorna mellan könen genom en tyst manifestation som börjar på Stora torget klockan åtta på kvällen. Plakat och facklor är välkomna, men arrangörerna vill ha en tyst manifestation.

Deltagarna kommer att gå genom centrum för att sedan återvända till torget, där ett tal hålls efter den tysta manifestationen för jämställdhet.