2016-06-02 15:47

2016-06-02 15:47

Utkastad dömd för rattfylleri

KARLSTAD

En kväll för ett par månader sedan fann sig en 22-årig man från Karlstad vara utkastad från sitt hjärtas dams lägenhet efter att på krogen ha varit alltför hjärtlig mot en annan kvinna.

22-åringen var hyfsat berusad men bestämde sig ändå för att köra bil till sin egen lägenhet för att få med sig sina saker.

Men färden blev inte så lång, när han svängde runt hörnet runt hörnet från Hamngatan till Fredsgatan stoppades han av en polispatrull. 22-åringen har nu av Värmlands tingsrätt dömts för grovt rattfylleri, inte till fängelse utan till villkorlig dom och samhällstjänst.

22-åringen var hyfsat berusad men bestämde sig ändå för att köra bil till sin egen lägenhet för att få med sig sina saker.

Men färden blev inte så lång, när han svängde runt hörnet runt hörnet från Hamngatan till Fredsgatan stoppades han av en polispatrull. 22-åringen har nu av Värmlands tingsrätt dömts för grovt rattfylleri, inte till fängelse utan till villkorlig dom och samhällstjänst.