2016-05-01 16:42

2016-05-01 16:42

Slogs med kofot

ARVIKA

Vid 21.30 på lördagskvällen kallades polisen till akuten på Arvikasjukhus efter att personalen fått in en misshandlad 25-årig man.

25-åringen och ytterligare en person i en bil blev omkörda av en annan svenskregistrerad bil som bromsar in och stannar framför dem. Ut kliver två män varav en bär på en kofot. De misshandlar föraren genom knytnävsslag och slag med både en flaska och kofot mot ansiktet och kroppen. De avslutar med att slå kofoten i bilen innan de försvinner från platsen.

25-åringen kom till akuten med ett blått och svullet öga och smärta i ansiktet och en axel.

– Vi fick inget tydligt signalement av gärningsmännen men det finns vittnen till händelsen som ska höras. Det är troligt att händelsen föregåtts av något annat, säger Peter Uulas på polisens krimjour i Värmland.

Händelsen är rubricerad som grov misshandel.

25-åringen och ytterligare en person i en bil blev omkörda av en annan svenskregistrerad bil som bromsar in och stannar framför dem. Ut kliver två män varav en bär på en kofot. De misshandlar föraren genom knytnävsslag och slag med både en flaska och kofot mot ansiktet och kroppen. De avslutar med att slå kofoten i bilen innan de försvinner från platsen.

25-åringen kom till akuten med ett blått och svullet öga och smärta i ansiktet och en axel.

– Vi fick inget tydligt signalement av gärningsmännen men det finns vittnen till händelsen som ska höras. Det är troligt att händelsen föregåtts av något annat, säger Peter Uulas på polisens krimjour i Värmland.

Händelsen är rubricerad som grov misshandel.