2015-11-04 06:00

2015-11-04 06:00

Kväll för både män och kvinnor

DREVSTA: Värmlands bil vill bidra till Cancerfonden

Cancer berör alla på ett eller annat sätt. Även Värmlands bil har genom åren drabbats.
Nu vill företaget dra sitt strå till stacken och arrangerar därför nästa tisdag ett event tillsammans med Rosa kokboken.

– En av tre personer får någon gång under sitt liv cancer. Sedan år 2002 har vi på Värmlands bil mist både en ägare och i våras en medarbetare, säger marknadssamordnare Anna Håkansson, som även hon har drabbats.

– Jag sitter här tack vare Cancerfonden och dess forskning, säger hon. Ytterligare tre anställda har också fått olika slags cancer.

– Volvo centralt sponsrar ett event som heter Rosa kokboken ll, säger Katarina Hagberg, vd för Värmlands bil i Kristinehamn AB. Och nu vill vi vara med genom att arrangera ett event i Kristinehamn, tillsammans med samarbetspartner från Omtänksamma Kristinehamn.

Rosa kokboken är skriven och formgiven av Anna Benson.

Tisdag den 10 november kommer Anna Benson till Kristinehamn och föreläser. Hon är känd entreprenör och driver olika projekt för att samla in pengar till Cancerfonden. Hon har själv mist sitt ex i sjukdomen.

Personliga berättelser

De som köper biljetter till kvällen får även ett exemplar av den Rosa kokboken som inte enbart innehåller recept. Där deltar många kända personer med sina personliga berättelser om sitt förhållande till cancersjukdomar. De är till exempel Isabella Scoropco, Filippa Reinfeldt och Lillbabs.

Även de hundra första som hämtar ut sin nyinköpta bil eller köper en bil i november får ett exemplar av boken, som för övrigt har fått ett pris, World Cockbook award 2014.

– Det går hundra kronor, oavkortat, till Cancerfonden från biljettkostnaden, säger Katarina Hagberg, som hoppas på stort gensvar från både kvinnor och män.

Bara för att kvällen går i rosa tecken utesluter det inte männen. För övrigt deltar en grupp av de anställda männen på Värmlands bils lastvagnsavdelning i en egen mustaschkamp.

– En av tre personer får någon gång under sitt liv cancer. Sedan år 2002 har vi på Värmlands bil mist både en ägare och i våras en medarbetare, säger marknadssamordnare Anna Håkansson, som även hon har drabbats.

– Jag sitter här tack vare Cancerfonden och dess forskning, säger hon. Ytterligare tre anställda har också fått olika slags cancer.

– Volvo centralt sponsrar ett event som heter Rosa kokboken ll, säger Katarina Hagberg, vd för Värmlands bil i Kristinehamn AB. Och nu vill vi vara med genom att arrangera ett event i Kristinehamn, tillsammans med samarbetspartner från Omtänksamma Kristinehamn.

Rosa kokboken är skriven och formgiven av Anna Benson.

Tisdag den 10 november kommer Anna Benson till Kristinehamn och föreläser. Hon är känd entreprenör och driver olika projekt för att samla in pengar till Cancerfonden. Hon har själv mist sitt ex i sjukdomen.

Personliga berättelser

De som köper biljetter till kvällen får även ett exemplar av den Rosa kokboken som inte enbart innehåller recept. Där deltar många kända personer med sina personliga berättelser om sitt förhållande till cancersjukdomar. De är till exempel Isabella Scoropco, Filippa Reinfeldt och Lillbabs.

Även de hundra första som hämtar ut sin nyinköpta bil eller köper en bil i november får ett exemplar av boken, som för övrigt har fått ett pris, World Cockbook award 2014.

– Det går hundra kronor, oavkortat, till Cancerfonden från biljettkostnaden, säger Katarina Hagberg, som hoppas på stort gensvar från både kvinnor och män.

Bara för att kvällen går i rosa tecken utesluter det inte männen. För övrigt deltar en grupp av de anställda männen på Värmlands bils lastvagnsavdelning i en egen mustaschkamp.