2015-10-30 13:29

2015-10-30 13:29

Koepp fysansvarig i Crusaders

AMERIKANSK FOTBOLL

Brett Koepp blir fysansvarig i Carlstad Crusaders.

Brett Koepp förbereder sig för sin fjärde säsong i Carlstad Crusaders och är sen en tid permanent bosatt i Karlstad. Sedan 2014 har han varit med och byggt upp fysprogrammet för föreningens yngsta spelare och tar nu även över ansvaret för herrseniorlagen inför säsongen 2016.

– Jag är mycket stolt över att få detta ansvar och allt som kommer med det. Jag ser fram emot ett spännande off season och se till att laget är redo för nya mästerskap. Mina mål är enkla och så är också min filosofi. Att från dag ett bygga starka, explosiva, snabbare och mer kraftfulla idrottare. Fokus på teknik, hårt arbete och att mäta sig mot sin egen utveckling är vad som kommer att göra detta möjligt, säger Brett Koepp i ett pressmeddelande.

Och fortsätter.

– Med hjälp av min tidigare erfarenhet och framgångar med olika träningsprogram tillsammans med en passion för att lära sig mer om den mänskliga kroppen och vetenskapen bakom atletisk träning jag har skapat ett program som kommer att ge möjligheten för idrottare att göra sig redo för att bli mästare.

Brett Koepp förbereder sig för sin fjärde säsong i Carlstad Crusaders och är sen en tid permanent bosatt i Karlstad. Sedan 2014 har han varit med och byggt upp fysprogrammet för föreningens yngsta spelare och tar nu även över ansvaret för herrseniorlagen inför säsongen 2016.

– Jag är mycket stolt över att få detta ansvar och allt som kommer med det. Jag ser fram emot ett spännande off season och se till att laget är redo för nya mästerskap. Mina mål är enkla och så är också min filosofi. Att från dag ett bygga starka, explosiva, snabbare och mer kraftfulla idrottare. Fokus på teknik, hårt arbete och att mäta sig mot sin egen utveckling är vad som kommer att göra detta möjligt, säger Brett Koepp i ett pressmeddelande.

Och fortsätter.

– Med hjälp av min tidigare erfarenhet och framgångar med olika träningsprogram tillsammans med en passion för att lära sig mer om den mänskliga kroppen och vetenskapen bakom atletisk träning jag har skapat ett program som kommer att ge möjligheten för idrottare att göra sig redo för att bli mästare.