2015-08-02 17:08

2015-08-02 17:10

Kastade cykel på bil

ARVIKA

En 31-årig man vaknade upp under natten till fredag strax efter klockan 02 av en stor smäll.

Han sprang ut och fick se att någon tillfogat hans bils stora skador. Bland annat så ska en cykel ha slängts på bilen samt att någon ska ha gått upp på bilen och sparkat in bakrutan. Förutom att bakrutan blev totalförstörd fick bilen flertal bucklor och repor.

Polisen har en 27-åring som misstänkt, plus att det finns ett vittne till händelsen.

En 31-årig man vaknade upp under natten till fredag strax efter klockan 02 av en stor smäll.

Han sprang ut och fick se att någon tillfogat hans bils stora skador. Bland annat så ska en cykel ha slängts på bilen samt att någon ska ha gått upp på bilen och sparkat in bakrutan. Förutom att bakrutan blev totalförstörd fick bilen flertal bucklor och repor.

Polisen har en 27-åring som misstänkt, plus att det finns ett vittne till händelsen.