2015-07-31 06:00

2015-07-31 06:00

Allköp ger service till ortsborna

LIKENÄS

Icabutiken Likenäs allköp gör verkligen skäl för namnet. Här finns det mesta, eftersom servicen på orten minskat.

Butiken är ombud för Systembolaget, Svenska spel och Posten. De samarbetar även med Bussgods och har uttagsautomater. Som om inte det vore nog så har de även catering och gör smörgåstårtor. Gunilla Spiik är butikschef och har varit det sedan 70-talet.

– Vi har kunder från hela Norra Värmland och mycket turister, säger hon.

 

Butiken är ombud för Systembolaget, Svenska spel och Posten. De samarbetar även med Bussgods och har uttagsautomater. Som om inte det vore nog så har de även catering och gör smörgåstårtor. Gunilla Spiik är butikschef och har varit det sedan 70-talet.

– Vi har kunder från hela Norra Värmland och mycket turister, säger hon.