2015-07-10 16:56

2015-07-10 16:56

Flera bilstölder senaste dygnet

VÄRMLAND

Under det senaste dygnet har flera bilinbrott skett runtom i Värmland. På parkeringen utanför Kristinehamns golfklubb ska rutor ha krossats och två handväskor stulits, och utanför ett café i Klässbol i Arvika stals en plånbok. Vid Rådasjön i Hagfors fick tjuven med sig både dator och nycklar efter ett inbrott under torsdagskvällen.

Bilstöld är ett vanligt brott där få anmälningar klaras upp.

– Utan vittnen eller fler uppgifter finns det inget för oss att gå på, så dessa fall blir tyvärr avskrivna direkt. Men skulle godset hittas så öppnar vi naturligtvis anmälan igen, säger Jan-Åke Sjöström, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Under det senaste dygnet har flera bilinbrott skett runtom i Värmland. På parkeringen utanför Kristinehamns golfklubb ska rutor ha krossats och två handväskor stulits, och utanför ett café i Klässbol i Arvika stals en plånbok. Vid Rådasjön i Hagfors fick tjuven med sig både dator och nycklar efter ett inbrott under torsdagskvällen.

Bilstöld är ett vanligt brott där få anmälningar klaras upp.

– Utan vittnen eller fler uppgifter finns det inget för oss att gå på, så dessa fall blir tyvärr avskrivna direkt. Men skulle godset hittas så öppnar vi naturligtvis anmälan igen, säger Jan-Åke Sjöström, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.