2015-02-24 06:00

2015-02-24 06:00

Kvinna anmäld för bokföringsbrott

HAGFORS

En kvinna i 40-årsåldern har av konkursförvaltare anmälts för bokföringsbrott i samband med en personlig konkurs.

Kvinnan som drivit handel genom en enskild firma hamnade på obestånd med en brist i boet på över 1,2 miljoner kronor. Vid upprättande av förvaltarberättelsen förekom anmärkningar mot bokföringen, därav anmälan. I övrigt har det inte framkommit någon omständighet som givit anledning till fördjupad utredning, konstaterar konkursförvaltaren.

Kvinnan som drivit handel genom en enskild firma hamnade på obestånd med en brist i boet på över 1,2 miljoner kronor. Vid upprättande av förvaltarberättelsen förekom anmärkningar mot bokföringen, därav anmälan. I övrigt har det inte framkommit någon omständighet som givit anledning till fördjupad utredning, konstaterar konkursförvaltaren.