2015-01-18 14:38

2015-01-23 08:43

Blev slagen på dansgolvet

TORSBY

(UPPDATERAD) Vid tvåtiden natten till söndag blev en ung man både sparkad och slagen i Torsby.

Enligt polisanmälan startade en konflikt mellan två män på restaurang Björnidets dansgolv. Därefter gick personerna ut från byggnaden, varefter det ska ha utdelades sparkar och slag. Händelsen ska enligt anmälan ha ägt rum natten mot söndagen.

Det finns vittnen som har kunnat lämna ett signalement på gärningsmannen.

Enligt polisanmälan startade en konflikt mellan två män på restaurang Björnidets dansgolv. Därefter gick personerna ut från byggnaden, varefter det ska ha utdelades sparkar och slag. Händelsen ska enligt anmälan ha ägt rum natten mot söndagen.

Det finns vittnen som har kunnat lämna ett signalement på gärningsmannen.