2015-01-16 17:40

2015-01-20 22:41

Första årssegern för Benzon

TRAV

Under 2014 vann Niclas Benzon 55 lopp och på fredagen kom den första segern i år.

Benzon vann det tredje loppet på Solvalla med Cab Hornline, som tränas av Jimmi Ehlers. Efter en inledning i dödens fick Cab Hornline andra par utvändigt efter ett varv. Ut på den sista långsidan kom attacken och Cab Hornline övertog ledningen in i den sista kurvan. Be Spontaneus utmanade rejält på upploppet men Benzon och Cab Hornline höll undan med knapp marginal.

Benzon vann det tredje loppet på Solvalla med Cab Hornline, som tränas av Jimmi Ehlers. Efter en inledning i dödens fick Cab Hornline andra par utvändigt efter ett varv. Ut på den sista långsidan kom attacken och Cab Hornline övertog ledningen in i den sista kurvan. Be Spontaneus utmanade rejält på upploppet men Benzon och Cab Hornline höll undan med knapp marginal.