2015-01-15 06:00

2015-01-20 23:15

Patrik kände igen sig

FÖRRA VECKANS BILD: 1985-86

Patrik Bergström kände igen sig själva på bilden vi hade med på senaste Karlstadsliv, veckan innan jul. Den visar KBAB:s modell av kvarteret Järpen som byggs 1988 i Viken.

– Det är jag som är snyggingen där i beige jacka. Bilden togs hösten 1985 eller tidig vår 1986 när vi gick bygg- och anläggning på Nobelgymnasiet. Bredvid mig står Per Hedlund och kikar fram bakom axeln på en kille, han fick jobb på bygget sen. De andra ser jag inte riktigt vilka de är. Eftersom det här är området bakom skolan blev vi säkert inbjudna att titta på modellen när den presenterades.

– Det är jag som är snyggingen där i beige jacka. Bilden togs hösten 1985 eller tidig vår 1986 när vi gick bygg- och anläggning på Nobelgymnasiet. Bredvid mig står Per Hedlund och kikar fram bakom axeln på en kille, han fick jobb på bygget sen. De andra ser jag inte riktigt vilka de är. Eftersom det här är området bakom skolan blev vi säkert inbjudna att titta på modellen när den presenterades.