2015-01-15 06:00

2015-01-20 23:18

Födelsedagar 15/1

10 år

Elvira Blomberg Göth

Karlstad

10 år fyller Elvira Blomberg Göth, Karlstad. Hon går på Kroppkärrsskolan. Elvira gillar att pyssla, leka med kompisar och mysa med sitt marsvin Mio. Hon är också med i en musikalgrupp. I framtiden vill hon jobba på zoo.

10 år

Elias Gräsberg

Ekshärad

10 år fyller Elias Gräsberg, Ekshärad. Elias är en sportig kille som älskar fotboll och innebandy. Han gillar också sitt ps4 och att vara med kompisarna. På sin födelsedag åker han ner till Göteborg och bor på hotell för att sedan åka vidare till Skåne och kompisen Erik.

10 år

Elvira Blomberg Göth

Karlstad

10 år fyller Elvira Blomberg Göth, Karlstad. Hon går på Kroppkärrsskolan. Elvira gillar att pyssla, leka med kompisar och mysa med sitt marsvin Mio. Hon är också med i en musikalgrupp. I framtiden vill hon jobba på zoo.

10 år

Elias Gräsberg

Ekshärad

10 år fyller Elias Gräsberg, Ekshärad. Elias är en sportig kille som älskar fotboll och innebandy. Han gillar också sitt ps4 och att vara med kompisarna. På sin födelsedag åker han ner till Göteborg och bor på hotell för att sedan åka vidare till Skåne och kompisen Erik.