2015-01-14 06:00

2015-01-20 22:46

Värmlänning till P19-EM

BANDY

Förbundskaptenerna Håkan Rohlén och Sergei In-fa-lin har tagit ut sin trupp inför bandyns P19-EM i Vetlanda den 23-25 januari. I truppen finns Olle Berglund från Hammarö och tidigare spelare i BolticGöta.

– Vi har letat efter olika spelartyper i uttagningarna. I ett lag behövs grovjobbare, målskyttar och passningsspelare. Vi har en trupp som innehåller många olika kvalitéer och det syns att de här spelarna är otroligt bra skolade i sina klubblag, säger Rohlén.

I EM ställs Sverige mot Finland, Ryssland och Norge.

Målvakter: Ludvig Jonasson, Sirius, och Anton Sandsjö, Villa Lidköping. Joel Engström, Sandvikens AIK

Utespelare: Martin Landström, Filip Bringe, Pontus Sjölund, Sebastian Ytterell och Alexander Heinhagen, Vetlanda, Olle Berglund, Rasmus Linder och Jesper Jansson, Sandviken, Stig Fischer och Oskar Wikblad, Edsbyn, Christian Älvegran och Philip Florén, Villa Lidköping, plus Robin Öhrlund, Örebro.

– Vi har letat efter olika spelartyper i uttagningarna. I ett lag behövs grovjobbare, målskyttar och passningsspelare. Vi har en trupp som innehåller många olika kvalitéer och det syns att de här spelarna är otroligt bra skolade i sina klubblag, säger Rohlén.

I EM ställs Sverige mot Finland, Ryssland och Norge.

Målvakter: Ludvig Jonasson, Sirius, och Anton Sandsjö, Villa Lidköping. Joel Engström, Sandvikens AIK

Utespelare: Martin Landström, Filip Bringe, Pontus Sjölund, Sebastian Ytterell och Alexander Heinhagen, Vetlanda, Olle Berglund, Rasmus Linder och Jesper Jansson, Sandviken, Stig Fischer och Oskar Wikblad, Edsbyn, Christian Älvegran och Philip Florén, Villa Lidköping, plus Robin Öhrlund, Örebro.