2015-01-14 06:00

2015-01-20 22:41

Elöverkänsliga i utanförskap

STRÅLNING

Utanförskap är i den svenska politiska debatten något av det värsta som kan hända en människa. Vad vill politikerna då kalla det som drabbar elöverkänsliga? Det är dags att regering, riksdag och journalister börjar skärskåda Strålsäkerhetsmyndigheten, Socialstyrelsen och Post-och Telestyrelsen och deras bakomliggande motiv till att bedra svenska folket. Vem vill bli näst i tur att drabbas? Det är dags att agera i denna fråga.

Medborgare

Utanförskap är i den svenska politiska debatten något av det värsta som kan hända en människa. Vad vill politikerna då kalla det som drabbar elöverkänsliga? Det är dags att regering, riksdag och journalister börjar skärskåda Strålsäkerhetsmyndigheten, Socialstyrelsen och Post-och Telestyrelsen och deras bakomliggande motiv till att bedra svenska folket. Vem vill bli näst i tur att drabbas? Det är dags att agera i denna fråga.

Medborgare