2015-01-13 23:15

2015-01-20 22:41

Sjöstad vann efter sudden

INNEBANDY, div 1 V Svealand

Det var en svängig match mellan Hagfors och Sjöstad på måndagskvällen.

Bortalaget öppnade starkt och gick fram till en tvåmålsledning efter första perioden. Ledningen stod sig sedan in i tredje innan Hagfors lyckades vända tillbaka och ta matchen till förlängning. Väl där kunde de även avgöra och inkassera en seger inför sin hemmapublik.

Mål, Hagfors: Daniel Bjord, Toni Walther.

Mål, Sjöstad: Sebastian Green, Mattias Andreasson, Marcus Pontusson.

Bortalaget öppnade starkt och gick fram till en tvåmålsledning efter första perioden. Ledningen stod sig sedan in i tredje innan Hagfors lyckades vända tillbaka och ta matchen till förlängning. Väl där kunde de även avgöra och inkassera en seger inför sin hemmapublik.

Mål, Hagfors: Daniel Bjord, Toni Walther.

Mål, Sjöstad: Sebastian Green, Mattias Andreasson, Marcus Pontusson.